Büyükyalı İstanbul Eylül'de satışta!
Fuarda Büyükyalı projesiyle ilgili bilgi veren Büyükyalı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, fuar kapsamında hem Batılı ülkelerden, hem de Körfez ülkelerinden yatırımcı ve fonlarla görüşeceklerini anlattı. Projeyi 4 mahalle olarak tasarladıklarını hatırlatan Akbalık, "Bu mahallelerden birini, 'branded residence' kapsamında geliştiriyoruz. ABD'li ünlü bir firma, bu mahalleyi işletecek. Bunu da yakın zaman içerisinde açıklayacağız" dedi. Akbalık, projede şu anda 452 ünitenin satışa çıkacağını, ikinci etabın da Mart 2017'de satışta olacağını ifade etti.

'İyi yaşam' sunuyor
Projenin mottosu olarak 'iyi yaşam' konseptiyle insanların hayatlarını kolaylaştırmak ve rahatlatmak anlamında proje içinde pek çok çalışma yaptıklarını anlatan Akbalık, "Yetişkinlerden çocuklara kadar herkesi düşünerek, her türlü ihtiyaçlarına cevap verdik. Ayrıca tüm büyük metropollerde olduğu gibi yaşam, ulaşım yollarının kesiştiği noktalarda gelişir. Büyükyalı da böyle önemli bir lokasyonda" dedi.

Milliyet Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181