Büyükyalı İstanbul Gün Kapı etabına yoğun ilgi!
EMLAK Konut GYO güvencesiyle Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat'ın, İstanbul Kazlıçeşme'de hayata geçirdiği Büyükyalı İstanbul'un, 1+1 ve 2+1 evlerden oluşan Gün Kapı etabı yoğun ilgi gördü. Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, "Yatırımcılardan gelen talep üzerine planlanan tarihten önce, satışa çıkardığımız Gün Kapı etabı, büyük ilgi görüyor. Lansmanda, 'Karar vermeden önce emsallerini gezin gelin, hem kalite hem de fiyat farkını gözlerinizle görün' çağrısında bulunmuştuk, çağrımız karşılık buldu. Satış ofisimizde büyük bir yoğunluk yaşıyoruz. Doğru kıyaslamayı yapan herkes, Büyükyalı'da sunduğumuz fırsatları çok net görüyor" diye konuştu.

5 YILDA % 100 PRİM
Zeytinburnu sahil bandında 25-30 bin lira bandında olan metrekare fiyatının şehrin iç kesimlerinde 10-12 bin TL seviyelerinde seyrettiğini söyleyen Keresteci, "Gün Kapı etabımızda 10 bin TL'den başlayan metrekare birim fiyatı ve 746 bin TL'den başlayan daire fiyatlarımız mevcut" dedi. Keresteci, şöyle devam etti: "Zeytinburnu metro istasyonu, Zeyport Limanı gibi altyapı projeleri tamamlandığında, 5 yıl içerisinde Zeytinburnu sahil bandında yüzde 100'ün üzerinde değer artışı bekleniyor. Sahil bandında Emlak Konut GYO güvencesindeki tek proje olan Büyükyalı, kârlı bir yatırım fırsatı sunuyor." 

Sabah Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181