Büyükyalı İstanbul son durum Nisan 2020!
Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığı ile hayata geçirilen ​Büyükyalı İstanbul son durum Nisan 2020 bilgisini sizler için araştırdık.

Büyükyalı İstanbul son durum Nisan 2020 bilgisi belli oldu. Yüzde 77 oranında tamamlanan Büyükyalı istanbul son hali Nisan 2020 görselleri için tıklayınız.

Toplam 111 dönümlük arazide yükselen Büyükyalı İstanbul projesinde her türlü sosyal aktivitenin uzman eğitmenler eşliğinde yapılabiliyor. Çalışmaları devam eden Büyükyalı İstanbul projesinin ilk etapta 452 ünitesi bulunuyor. 

Tenis, yüzme, kürek, yelken, voleybol ve basketbol gibi branşların bulunacağı bir spor kulübünün altyapısı da hazırlanan Büyükyalı İstanbul Emlak Konut projesi İstanbul Kazlıçeşme sahil yolunda inşa ediliyor. 

Büyükyalı İstanbul nerede? Tıklayınız.
Büyükyalı İstanbul ne zaman teslim ? Tıklayınız.

Büyükyalı İstanbul son durum Nisan 2020 bilgisini sizler için derledik. Büyükyalı istanbul inşaat seyri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181