Büyükyalı Penthouse daireleri ile fark yaratıyor!
“İyi Yaşam”ı merkezine alan Büyükyalı, penthouse daireleri ile tarihi surların Boğaz’a açıldığı noktada fark yaratmaya devam ediyor. Büyükyalı’nın özenle tasarlanan benzeri olmayan penthouse dairelerinin teraslarında yer alan özel yüzme havuzları ile daire sahiplerine eşsiz bir boğaz manzarası keyfi sunuluyor.

Tarihi surların Boğaz’a açıldığı Kazlıçeşme sahil bandında bir deniz semti olarak yükselen Büyükyalı, birbirinden farklı özellikleriyle sektörde öncü olmaya devam ediyor. “İyi yaşam”ın tüm avantajlarını sunmayı hedefleyen Büyükyalı’nın her bloğunun en üst katlarında yer alan penthouse daireler, İstanbul Boğazı, Marmara Denizi ve Adalar manzarasına hakim bir şekilde konumlandırıldı.

Kesintisiz deniz keyfi…
125 metrekarelik teras alanları dışında 360 santimetrelik tavan ve 320 santimetrelik pencere yüksekliği ile ferah bir yaşam alanı sunan Büyükyalı penthouse dairelerinin her birinin terasında özel bir yüzme havuzu da yer alıyor. Tüm iklim şartlarına dayanıklı ahşap deck döşemeler kullanılan teraslarda, havuzun terasa bakan iç kısmında estetik yaklaşımın izlerini taşıyan tamamen şeffaf bir havuz duvarı da bulunuyor. Bu sayede havuzdan kesintisiz, deniz manzarasının keyfi sürülebiliyor.

Tüm Büyükyalı dairelerinde olduğu gibi A plus malzeme kullanılan penthouse’larda bacalı şömine altyapısı ile hizmetli ve N Suite oda çözümleri de sunuluyor. Projede yer alan penthouse daireler estetik ve lüksün kapılarını aralıyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181