Cadde Life Eyüp nerede? İşte lokasyonu...
Özsaha İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Cadde Life Eyüp projesi Eyüp Alibeyköy'de Namık Kemal Caddesi üzerinde metro istasyonuna 5 dakikalık mesafede konumlanıyor.

Aktivite alanları arasında; Yeşil alan, oyun parkı, basket sahası, hamam, sauna yer alan Cadde Life Eyüp'te kadın ve erkekler için ayrı fitness salonu ve sauna imkanı bulunuyor. Avrupa Yakasının yeni projeleri arasında yerini alan Cadde Life Eyüp projesi toplam 81 konut olarak planlanıyor.

Akıllı ev sistemininin de planlandığı Cadde Life Eyüp projesi 2 bloktan oluşuyor. Her daire için bir adet kapalı otopark imkanının yer aldığı Cadde Life Eyüp projesinde daireler 122 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor. 2+1 daire tipleri planlanan Cadde Life Eyüp 2 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Cadde Life Eyüp teslim tarihi? Tıklayınız.

Cadde Life Eyüp fiyat? Tıklayınız.


Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181