Cathay Group ve Neba AŞ. Nivo İstanbul'u tanıttı!
Nivo İstanbul'da, 6 blok 1404 ünite yer alacak. Basın Ekspres bölgesinde daha önce iki fabrikanın yer aldığı 42 bin metrekarelik bir alanda yükselecek proje 2018 sonunda tamamlanacak. 25 yıldır gayrimenkul sektöründe faaliyet gösterdiklerini belirten Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, "Cathay Group olarak daha çok endüstriyel bölgelerin ıslah edilerek konut ve turizm alanına çevrildiği kentsel dönüşüm projeleri ile orta ve üst gelir gruplarına dönük konut projeleri gerçekleştiriyoruz" dedi. İstanbul'un marka değerinin kentsel dönüşüm sayesinde giderek arttığına dikkat çeken Tuğsuz, İstanbul'da doğru yerde doğru tasarlanmış, kaliteli, fark yaratan, yeni konseptlerle üretilmiş projeye ihtiyaç olduğunu dile getirdi.

TÜRKİYE GÜÇLÜ ÜLKE
Bölgenin gelişimine dikkat çeken Cathay Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz, "Basın Ekspres'in 10-15 yıl sonra nasıl bir yer olacağını merak ediyorsanız, Büyükdere Caddesi'ne bakın. Oradaki değişimi hatırlayın. İnanın, Büyükdere Caddesi'nin değişim ve gelişim hızım katlayan ve daha çok kazandıran bir yer olacak Basın Ekspres" dedi. Türkiye'nin güçlü bir ülke olduğuna dikkat çeken Neba A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Abdulaziz İbrahim Alomary ise "Türkiye'nin yaşanan olaylara rağmen orta ve uzun vadede yatırımcıya güven veren sağlam bir ekonomisi var. İstanbul, dünyanın en güzel şehri. Kentsel dönüşümle daha da güzelleşecek" dedi. Projede büyüklükleri 50 ile 80 metrekare arası değişen 1 + 1 dairelerin fiyatı 270 bin TL'den, 85 ile 147 metrekare arası değişen 2+1 dairelerin fiyatı 380 bin TL'den, 3+1 dairelerin fiyatı ise 660 bin TL'den başlıyor.

Hürriyet Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181