Cer İstanbul adres!
İstanbul Yedikule'de konumlandırılan Cer İstanbul adres detaylarını sizler için araştırdık.

Cer İstanbul adres detayları şu şekilde; Kennedy Cad. Bucakbaşı Sok. No:13, 34107
Cer İstanbul telefon numarası: Yedikule / İstanbul 0850 222 53 43

Rezidans daireler, loft ve ticari ünitelerin tasarlandığı projede dairelerin büyüklükleri 63 metrekare ile 348 metrekare arasında değişim gösteriyor. Ege Yapı imzası ile inşa edilen Cer İstanbul Yedikule projesinde tasarlanıyor. 

40 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Cer İstanbul projesi ​302 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. 148 bağımsız birimden oluşan ​Cer İstanbul Ege Yapı projesinde ayrıca otel hizmeti verecek olan apart ünitelerde bulunacak. 31 bin metrekare büyüklüğünde özel peyzaj tasarımlı alana sahip olan Cer İstanbul evleri 1+1’den 6+1’e kadar farklı daire tipleri ile tasarlandı.

Cer İstanbul adres detaylarını sizler için derledik. Cer İstanbul iletişim ve Cer İstanbul satış ofisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdantakip edebilirsiniz.

Cer İstanbul fiyat için tıklayınız.
Cer İstanbul teslim tarihi için tıklayınız.
Cer İstanbul nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181