Cer İstanbul'un lansmanı Nisan'da!
Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı ile Emlak Konut'a özel bir röportaj gerçekleştirdik.

Yeni projeleriniz hakkında bilgi alabilir miyiz? 2018 hedefleriniz neler? 
Ege Yapı olarak 2018 yılında da birçok lokasyonda şehre değer katacak projeler geliştirmeye devam edeceğiz. Yedikule sahilde, Emlak Konut güvencesiyle hayata geçireceğimiz çok özel projemizin ruhsatını aldık. Şu an ön talep aşamasındayız. Yakın zamanda düzenleyeceğimiz basın toplantısıyla, paha biçilmez bir eser olarak sloganlaştırdığımız projenin detaylarını kamuoyu ile paylaşmayı hedefliyoruz. Çekmeköy'deki iki projemizden birinin ruhsatını aldık. Nisan ayında bu projemizin de ön satışlarına başlayacağız. Beyoğlu ve Çekmeköy'deki ikinci projemizin ürün geliştirme çalışmaları ise devam ediyor. Ataşehir'de kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 50 dönüm üzerinde bir alan için imzaları topladık. Bu projemizin de ürün geliştirme çalışmaları devam ediyor. Gayrimenkul geliştirme projelerimiz dışında, taahhüt projelerimizden olan Maslak'ta yer alan 80.000 metrekare inşaat alanına sahip ofis ve dükkânlardan oluşan projemizin de inşaatına başladık. Bu yıl da yatırımcımıza kazandıracak, şehre değer katacağımız yeni araziler için de görüşmelerimiz devam edecek. 

Emlak Konut güvencesiyle hayata geçen Yedikule'deki projenizin son durumu hakkında bilgi alabilir miyiz? Emlak Konut ile yapılan iş birliklerinin sağladığı avantajlar nelerdir?
İnşaatına başladığımız Yedikule'deki Cer İstanbul projemizin nisan ayında proje lansmanını yapmayı planlıyoruz. Emlak Konut işbirliği ile geliştireceğimiz bu projeye şehre kazandıracağımız bir sanat eseri gibi bakıyoruz ve Türkiye'nin en özel projelerinden biri olacağına olan inancımız tam. Tarihi Yarımada içerisinde tarihe ve insana saygı ilkesiyle hayata geçireceğimiz az katlı, paha biçilmez bir yaşam projesi olacak. Ön talep iletişiminde 'nesilden nesile aktarılacak paha biçilmez bir eser' başlığım kullanıyoruz çünkü bu özel proje sadece ileride yüksek pirimle satılacak veya yüksek kira bedelleri ile kiraya vereceğiniz bir proje değil. Bu proje, sahip olduğunuz ürünü gelecek kuşaklarınız için de saklamak, muhafaza etmek, onlara gerçek İstanbul'da, Tarihi Yarımada içerisinde, çok özel bir rezidans veya ticari üniteyi nesilden nesile aktarmak isteyeceğiniz bir proje.

Sahilyolunda 40.000 metrekare arazi içerisinde, 30.000 metrekare peyzaj alanında Tarihi Yarımada'nm siluetine uyumlu, tarihi ve yeni yapılardan oluşan bir projeden bahsediyoruz. Cer İstanbul'da 1+1'den 6+1'e kadar değişen limitli sayıda apart üniteler, dünyaca ünlü bir otel ve nitelikli ticari üniteler olacak.

İnşaat sektörünün en köklü markası Emlak Konut, kurulduğu günden bugüne, kentleşme çalışmalarına öncülük ederek, farklı gelir grubundaki insanların yaşam kalitesini yükselten iş modelleri ile gayrimenkul sektörüne ve en önemlisi insan yaşamına katma değer sağlıyor. Emlak Konut, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olmasından sonra 130.000'den fazla bağımsız bölümün yapımını sağlayan ve 20 milyara yakın aktif büyüklüğü olan Türkiye'nin en güçlü şirketleri arasında. Bugüne kadar gerçekleştirdiği yüksek katma değerli projeleri, güçlü mali yapısı, kurumsallaşmış organizasyonu ve kamu iştiraki olmasının verdiği güç ile tüketici nezdinde çok büyük bir güven ve kalite unsuru. Özel sektör ile işbirlikteliği yapılan projelerde Emlak Konut planlama, pazarlama ve inşaat süreçlerinde oluşmuş olan engin tecrübesi ile büyük katkı sağlıyor.

Anadolu'da yatırımlarınız olacak mı? Yeni proje lokasyonları hakkında bilgi alabilir miyiz?
İstanbul'da hali hazırda devam eden ve planlanan 8 projemiz mevcut. Ayrıca Anadolu'da da fırsatları araştırıyoruz, kısa vadede farklı illerde de proje geliştirmek şirket stratejileri arasında. 

Emlak Konut Degisi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181