Çiftçi Towers fiyat!
Beşiktaş İstanbul'da konumlanan Çiftçi Towers projesinde daire fiyatları 2 milyon 39 bin TL ila 3 milyon 761 bin TL aralığında değişiyor. 

John McAslan & Partners ve FM Interior Design’ın kurucuları Francesca Muzio ve Silvia Orlandin tarafından tasarlanan Çiftçi Towers projesi Çiftçiler Holding ve Türkerler Holding işbirliği imzası taşıyor. 
Rezidans kulelerinin 29. katlarında yer alan “Lounge” sadece rezidans sahiplerinin faydalanabilecekleri alanları içeren Çiftçi Towers projesi 2 adet kuleden oluşuyor.

2+1'den 6+1'e kadar daire seçenekleri sunulan Çiftçi Towers projesi etkili mimari tasarımı ile dikkat çekiyor. Sosyal donatı alanlarına sahip Çiftçi Towers projesinde fitness ve cardio, sauna, buhar odası, masaj odaları, toplantı odaları, parti ve davet alanları, TV odaları, bar ve oyun odaları bulunuyor. Çiftçi Towers projesinde iki kuleyi birbirine bağlayan yeşil örtüde ise açık havuz ve 343 metre koşu parkuru bulunuyor. Birinci kulenin ilk katında yer alan “Sosyal Mekan” ise rezidans sahiplerine özel olarak tasarlanmış olup butik bir fitness ve cardio, sauna, buhar odasu, masaj odaları, cafe/bar gibi alanlarıyla sağlıklı ve keyifli bir yaşam sürmeniz için dizayn ediliyor.

Çiftçi Towers ne zaman teslim? Tıklayınız.

Çiftçi Towers iletişim!
Adres: Nisbetiye Mahallesi, Barbaros Bulvarı No: 96 34340 Zincirlikuyu - Beşiktaş / İstanbul (Shell benzin istasyonu arkası)
Telefon: 0212 347 55 00
Web: www.ciftcitowers.com.tr

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181