Dap Nişantaşı iletişim!
25000 metrekare alan üzerinde konumlandırılacak olan Dap Nişantaşı iletişim bilgisini sizler için araştırdık.

Henüz ön talep toplama sürecinde olan Dap Nişantaşı iletişim bilgisi belli oldu. Dap Nişantaşı satış ofisi ve yeni projelerin tanıtım ofisi iletişim bilgisi şu şekilde;
Dap Nişantaşı adres :Kordonboyu Mah. Ankara Cad. No: 147 A-Blok Kartal/ İstanbul
Dap Nişantaşı telefon : 444 93 27

DAP Yapı - İstlife ortaklığı ile hayata geçirilecek olan DAP Nişantaşı projesi DAP Yapı yeni projeleri arasında bulunuyor. Dap Nişantaşı projesinde daire seçenekleri ve büyüklükleri henüz netleşmedi.

Karma konsepti ile inşa edilecek olan DAP Yapı yeni Nişantaşı projesi içerisinde konut haricinde mağaza ve dükkanlar yer alacak. Ayrıca projede 10 katı geçmeyen konut blokları, 5 katı geçmeyen ticaret alanları planlanıyor. İstanbul'un en değerli semtlerinden Nişantaşı Teşvikiye'de yer alan Marmara Üniversitesi kampüsünün olduğu alanda konumlandırılacak olan proje Emlak Konut Teşvikiye arsası üzerinde yükselecek.

Dap Nişantaşı iletişim bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdna takip edebilirsiniz.

Dap Nişantaşı fiyat için tıklayınız.
Dap Nişantaşı teslim tarihi için tıklayınız.
Dap Nişantaşı nerede ? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181