DAP Nişantaşı ön talep topluyor!
DAP Yapı - İstlife ortaklığı ile hayata geçirilecek olan DAP Nişantaşı ön talep topluyor.

25000 metrekare alan üzerinde konumlandırılacak olan DAP Nişantaşı projesi İstanbul'un en değerli semtlerinden Nişantaşı Teşvikiye'de yer alan Marmara Üniversitesi kampüsünün olduğu alanda konumlandırılacak. Karma konsepti ile inşa edilecek olan projede 10 katı geçmeyen konut blokları, 5 katı geçmeyen ticaret alanları planlanıyor. Dap Nişantaşı projesinin ihalesi Mart 2018'de Emlak Konut İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında yapılmıştı.

Henüz ön talep toplama sürecinde olan DAP Nişantaşı projesi DAP Yapı yeni projeleri arasında bulunuyor. İstanbul'un en lüks semtlerinden Nişantaşı'nda konumlandırılan DAP Yapı yeni Nişantaşı projesi içerisinde konut haricinde mağaza ve dükkanlar yer alacak. DAP Nişantaşı örnek daire görselleri ve DAP Nişantaşı kat planları belli olduğunda sayfamızda yer alacaktır.

DAP Nişantaşı projesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdna takip edebilirsiniz.

DAP Nişantaşı nerede ? Tıklayınız.
DAP Nişantaşı fiyat için tıklayınız.
DAP Nişantaşı teslim tarihi için tıklayınız.

Dap Nişantaşı iletişim!
Web: www.dapnisantasi.com/

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181