Dekar Asmalı Bahçe Şehir iletişim!
Bahçeşehir'de Dekar İnşaat ve Demiröz ortaklığı ile hayata geçirilecek olan Dekar Asmalı Bahçe Şehir projesi iletişim bilgileri belli oldu.

Az katlı blokların bulunacağı Dekar Asmalı Bahçe Şehir projesinin ilk etabında 104 konut yer alacak. Lokasyonu ile dikkat çeken Dekar Asmalı Bahçe Şehir projesinde 2+1'lerin alanları net 77 metrekare, 3+1'lerin alanları brüt 165, net 129 metrekare ve 4+1'lerin alanları ise brüt 198, net 143 metrekare olarak tasarlanıyor.

2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunacak olan Dekar Asmalı Bahçe Şehir projesinde dairelerin büyüklükleri 110 metrekare ile 198 metrekare arasında değişiyor. 6 etaptan oluşacak olan Dekar Asmalı Bahçe Şehir projesi toplam 499 konuttan meydana gelecek.

Dekar Asmalı Bahçe Şehir teslim tarihi? Tıklayınız.

Dekar Asmalı Bahçe Şehir fiyat? Tıklayınız.

Dekar Asmalı Bahçe Şehir iletişim!
Web: asmalibahcesehir.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181