Dekar Demiröz Başakşehir projesi teslim tarihi!
Dekar Demiröz Adi Ortaklığı tarafından inşa edilecek olan Dekar Demiröz Başakşehir projesinde dairelerin teslim tarihi henüz netleşmedi. Başakşehir Tatarcık Mahallesi'nde konumlanacak olan Dekar Demiröz'ün yeni konut projesi 105 bloktan oluşacak. 491 konut ve 48 dükkan olmak üzere toplam 539 bağımsız birimin bulunacağı Dekar Demiröz Başakşehir projesi 98 milyon 484 bin 750 TL yatırımla inşa edilecek.

Sosyal tesis, ticari alan, 2 adet yüzme havuzu, 1 adet çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanı ve kapalı otoparkın bulunacağı Dekar Demiröz Başakşehir projesinde ticari birimler sadece tek blokta toplanacak.

91 bin 691,37 metrekare alan üzerinde planlanan Dekar Demiröz Başakşehir projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alacak.

Tuğba Gülten / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181