Delta Dubai Tower daire fiyatları!
10 bin metrekare yeşil alan bulunan Delta Dubai Tower daireler 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor.

21 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Delta Dubai Tower projesi 1606 adet bağımsız bölümden oluşuyor. 1+0, 1+1, 2+1 ve 4+1 daire tiplerine sahip olan Delta Dubai Tower projesinde dairelerin büyüklükleri 50 metrekare ila 140 metrekare arasında değişiyor. Delta Dubai Tower projesinde 50 metrekare 1+0, 95 metrekare 1+1, 125 metrekare 2+1, 140 metrekare 3+1 ve 11 adet özel villa yer alıyor.

İstanbul Esenyurt'ta Delta İzsiz Holding imzası ile hayata geçirilen Delta Dubai Tower projesi otel, ofis ve rezidanslardan oluşuyor. 3 kule olarak tasarlanan Delta Dubai Tower projesinin bir bloğu otel olarak işletilecek. Karma konsepte sahip olan ​Delta Dubai Tower projesinde dev aquapark bulunuyor.

Delta Dubai Tower teslim tarihi? Tıklayınız.

Delta Dubai Tower nerede? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181