Delta İncirli projesi fiyat!
66 bin 407 metrekare alana sahip olan Delta İncirli projesinde daire fiyatları henüz netleşmedi.
 
Delta Proje İnşaat tarafından İstanbul Bahçelievler'de hayata geçirilecek olan Delta İncirli projesinin toplam inşaat alanı 12 bin 624 metrekare. İmsa İstanbul Meşrubat Sanayi ve Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm A.Ş.'ye ait arsa üzerinde inşa edilen Delta İncirli projesi 96 konut ve 56 dükkandan oluşuyor. Yüzme havuzu, sauna, fitness, spor alanları ve çocuk oyun alanlarının yer alduığı Delta İncirli projesinde 516 araç kapasiteli otoparkta bulunuyor. 

Karma konsept ile tasarlanan Delta İncirli projesinde 2 adeti 5 katlı, 2 adeti de 6 katlı olmak üzere toplam 4 konut bloğu ve 1 adet 6 katlı otel bloğu bulunuyor. Delta İncirli projesinde 130 oda ve 260 yatak kapasiteli bir otel bloğu yer alıyor.

Delta İncirli projesi teslim tarihi! tıklayınız.

Delta İncirli projesi nerede? İşte lokasyon için tıklayınız

Meltem Ekinci / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181