Demir Country Yakuplu yatırımcısına yüzde 100 kar sağlayacak!
İnşaat ve gayrimenkul sektöründe 34 yıllık köklü tecrübeyle fark yaratarak binlerce aileyi ev sahibi yapan Demir İnşaat’ın İstanbul’un yeni yatırım bölgesi olarak gösterilen Yakuplu’da hızla yükselen projesi Demir Country, yatırımcısına kazandırmaya başladı. 3 ay gibi kısa bir sürede yüzde 14’lük değer artışı gören projenin, yaşam başladığında yatırımcısına yüzde 100 kazanç sağlaması bekleniyor.

Gayrimenkul sektöründe 34 yıldır akıllı ev sistemi, benzersiz sosyal donatı alanı, geniş peyzaj alanları gibi yenilikçi özelliklere sahip, sadece bir ev değil benzersiz yaşam alanı sunan projelere imza atan Demir İnşaat, ezber bozmaya devam ediyor. İstanbul’un yeni yıldızı olarak gösterilen Yakuplu’da, Yakuplu Marina’ya yürüme mesafesindeki konumu, açık AVM konsepti ve zengin sosyal donatılarıyla şimdiden yatırımcıların radarına giren Demir Country, benzersiz bir yaşam alanına sahip olmak isteyenlere kazançlı yatırım fırsatı sunmayı sürdürüyor. İstanbul’un yükselen bölgesi Beylikdüzü’nde mimari tasarımı, üst düzey teknolojisi ve kazanç faktörüyle sektörde örnekle gösterilen proje, satışa çıktıktan bu yana yatırımcısına yüzde 14 değer kazandı. Yapılan hesaplamalara göre, yatırımını erken yapan daire sahipleri proje tamamlandığında yüzde 100 kar elde ederek evini bedavaya getirebiliyor. 500 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen, geçtiğimiz ağustos ayının sonlarında satışa sunulan ve 3 ay gibi kısa bir sürede 200 dairenin satışının tamamlandığı projede daire fiyatları, 257 bin TL’den başlıyor. Projeden peşinatsız, günde 96 TL’den başlayan, yüzde 0 faiz, 60 ay vade veya yüzde 0.70 faiz 120 ay vade ile yüzde 100 kar ederek kazançlı bir yatırım elde etmek mümkün.

Demir Country ile Beylikdüzü’nün yeni cazibe merkezi olan Yakuplu’da bölgenin ilk ve tek açık AVM ve cadde konseptine sahip, 20.500 metrekarelik yeşil alandan oluşan, bölgenin tüm ihtiyaçlarını tek elden karşılayacak bir projeye Demir İnşaat imzası attıklarını vurgulayan Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, yatırımcılara “Şimdi alın, yüzde 100 kar edin, evinizi bedavaya getirin” çağrısında bulundu.

Mimari tasarımı, üst düzey teknolojisi ve kazanç faktörüyle sektörde örnekle gösterilen projede; erken davranan yatırımcıların peşinatı 30 ay içerisinde ödeyerek, günde 96 TL’den başlayan ödemelerle yüzde 100 kar elde edebilecekleri kazançlı bir yatırım sahibi olacaklarını kaydeden Demir, konuya ilişkin şu bilgileri verdi:

“Yatırımcılarımızı yüzde 0 vadeyle 60 ay vadeli, günde 96 TL’den başlayan ödemelerle Demir Country’li olmaya davet ediyoruz. Üstelik onları en çok zorlayan peşinat konusunda da, “Gelin peşinatınızı 30 ay içerisinde ödeyin” diyoruz. Sunduğumuz bu ödeme kolaylığıyla yatırımcılarımız ödemelerini tamamladıklarında yüzde 100 kar elde ederek bedavaya ev sahibi olabiliyor. Öte yandan banka kredisi ile konut sahibi olmak isteyen yatırımcılarımıza da 0,70 faizli 120 ay vadeli ödeme seçeneğini de sunuyoruz.”

“Her açıdan tam bir yatırım projesi”
Hamit Demir proje hakkında şu bilgileri paylaştı:

“Demir Country Beylikdüzü’nün kalbi” sloganıyla, bölgenin yeni cazibe merkezi olan Yakuplu’da yükselen projemiz, 1160 daire, 50 villa ve 113 ticari birimden oluşuyor. Toplam 9 blokluk projemizde; 3 blok farklı, 6 blok farklı bir mimari yaklaşım sunuyor. Demir Grup çatısı altında yer alan DG Mimarlık Şirketi’nde görev yapan ve Avrupa’daki yarışmalarda 2.’lik ödülüne layık görülen Mimar Gökhan Kulöz imzasını taşıyan projemiz, sunduğu mimari yaklaşımıyla da sektörde örnekle gösteriliyor. 2 blok kütlesinin arasından geçen büyük caddemiz, Beylikdüzü’nün meydan ihtiyacına tek başına karşılık veren güçlü donanımlara sahip bulunuyor. Çok ünlü restoran ve alışveriş markalarının yer alacağı caddede, Nevizade, Pera ve Galata sokakları da kendi konseptleri ile yer alacak. Bu sayede hem bölge halkı hem tüm İstanbul yeni bir cazibe merkezine kavuşacak. Projemizin, Beylikdüzü bölgesinde ilk ve tek açık AVM ve 200 metrelik cadde konseptine sahip projesi olduğunu söyleyebiliriz. 20 bin 500 metrekarelik alanda, yüzde 80’i benzersiz peyzaj mimarisine sahip yeşil alandan oluşan Demir Country, sadece mimari tasarımı ve sunduğu üst düzey teknolojisiyle değil, konumu itibarı ile de tam bir yatırım projesi olarak yatırımcılara kazançlı yatırım fırsatı sunuyor.”

Sadece konut değil benzersiz yaşam alanı
Demir İnşaat olarak “insana ve doğaya saygı” bakış açısıyla Türkiye’de örnek gösterilen çok sayıda proje kazandırdıklarını, en yeni inşaat teknolojilerini kullanarak üst düzey güvenlikten mimarisine kadar benzeri olmayan projeler geliştirdiklerini vurgulayan Hamit Demir, Demir Country projesinin de sahip olduğu tüm donanımıyla bölgede benzeri olmayan bir proje olarak fark yarattığını sözlerine ekledi.

Yeni buluşma noktası: Demir Country
Beylikdüzü’nün kalbi Yakuplu’da, E-5 ve E-6’ya sadece birkaç dakika, metrobüs durağına 2,5 kilometre, Yakuplu Marina’ya 1,5 kilometrelik mesafede yer alan Demir Country, rezidans ve aile yaşantısı konseptini Demir İnşaat’ın yenilikçi mimari yaklaşımıyla tek çatı altında ancak birbirinden bağımsız bir şekilde sunuyor. Her iki yaşam konseptini projenin içinden geçen 200 metrelik cadde ayırıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181