Deniz İstanbul Mercan Konakları'nda Ramazan kampanyası!
Keleşoğlu Holding, Yakuplu'da hayata geçirdiği İstanbul'un en büyük sahil kasabası Denizİstanbul'un yeni etabı Mercan Konakları'nda ramazan ayına özel kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, konut kredisiyle 10 yıla, kurum finans sistemiyle 5 yıla yayılan ödeme seçenekleriyle birlikte ramazan ayına özel yüzde 10 peşinat 60 ay veya peşinat sonrası 24 ay için 0 faiz uygulanıyor. İlk etabı Kasım 2017'de teslim edilecek Mercan Konakları'nda fiyatlar 299 bin liradan başlıyor. Ramazan ayına özel kampanya başlattıklarını anlatan Keleşoğlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Keleş, "Ramazan ayına özel çifte fırsat uyguluyoruz ve yüzde 10 peşinat 60 ay veya peşinat sonrası 24 ay için 0 faiz avantajını devreye alıyoruz" dedi.

1 milyon 200 bin metrekare alana yayılan Denizİstanbul'un Ege ve Akdeniz kıyılarındaki yaşam konforunu İstanbul'da sunduğunu anlatan Dursan Keleş, projeyle ilgili şunları söyledi: "Yakuplu'nun benzersiz havasını, yeşil ile mavinin iç içe geçtiği doğal ortamını da beraberinde sunuyor. Her katta iki daire ve üç cephe avantajı bulunan Mercan Konakları, 5 ve 8 kat arasında değişen blok yapısına sahip. Bloklar arası 25-60 metre mesafenin bulunduğu ve kişi başına düşen 15 metrekare yeşil alanı ile Avrupa ortalamasının üzerinde tasarlanan Mercan Konakları, akarsuları, peyzaj alanları ve plajı ile yaz-kış tatil tadında bir yaşam vaad ediyor."

1.5 KİLOMETRELİK SAHİLİ VAR

Deniz İstanbul'un Mercan Konukları etabının, 60 bin metrekare üzerinde hayata geçirildiğini söyleyen Dursun Keleş, "Bu etapta 368 daire bulunuyor. Deniz kenarı kafe&restoranlar, hizmete açık West İstanbul Marina, okul, hastane, 5 yıldızlı otel, AVMve 1.5 kilometrelik sahili ile Denizİstanbul benzersiz bir proje" dedi.

Marina Evleri'nin tamamı deniz manzaralı

Deniz İstanbul'un, Yakuplu marinaya en yakın olan etabı olan Marina Evleri, 5 farklı villa seçeneği sunuyor. 65 bin metrekare alanda özel girişli site olarak inşa edilen, tamamı deniz manzaralı Marina Evleri Kasım 2017'de teslim edilecek. Net 453 ile 585 metrekare arasında değişen 87 adet 4+1 ve 5+1 bahçeli ikiz ve müstakil villadan oluşan Marina Evleri'nde iki yaşam katı ve hobi alanı olarak kullanılabilecek geniş bir bodrum katı mevcut. Ayrıca villalarda asansör, iki araba kapasiteli kapalı otopark, sauna ve buhar odası bulunuyor. 

Sabah Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181