Deniz İstanbul'un Mercan Konakları etabı satışta!
Keleşoğlu Holding imzasını taşıyan İstanbul’un en büyük sahil kasabası Deniz İstanbul’un Mercan Konakları’nın yeni etabının inşası ile birlikte satışı da başladı.

Keleşoğlu Holding’in Ataköy Konakları’nda tasarladığı az katlı apartman daire konsepti, Mercan Konakları'nda yeniden hayat buluyor. Az katlı ve katta 2 daireden oluşan bloklar, sakinlerine konak hayatının dostluğunu, neşesini ve samimiyetini vadediyor.

Mercan Konakları 286 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışta
Gençlere, ailelere ve emeklilere denizin, yeşilin huzurunu, komşuluğun yakınlığını sunan Mercan Konakları’nın yeni etabı, 1+1’den 4+1’e değişen dairelerden oluşuyor. 286 bin TL’den satışa çıkan 1+1 daireler 66 ve 75 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. 2+1 dairelerde 90 ve 144 metrekare olmak üzere iki farklı seçenek bulunuyor. Mercan Konakları’nın yeni etabında, yatırımcı talepleri doğrultusunda, 133 ve 193 metrekare büyüklüklüğünde 3+1 daireler ile 213 metrekareden başlayan 4+1 dairelere de yer veriliyor.

İstanbul’un en büyük sahil kasabası Denizİstanbul’da hayat başlıyor
1 milyon 200 bin metrekarealana yayılan Deniz İstanbul, konut alanları, spor ve yaşam kulübü, kültürel ve rekreasyon alanları, okul, hastane, otel ve AVM’si ile fark yaratıyor. Deniz kenarı kafe, restoran ve ticari üniteleri, hizmete açık West İstanbul Marina’sı, 1.5 kilometrelik sahili ve kumsalı ile Deniz İstanbul, yeşil ve mavi bir kent hayatı sunuyor.

Denizİstanbul’da kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor
Yatırımcılar, tamamı 2017 yılının son çeyreğinde teslim edilmesi planlanan Mercan Konakları’ndan peşinat sonrası ara ödemeli plan ile ayda 2 bin 279 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi olabilecekler. Deniz İstanbul, kişiye özel hazırladığı ödeme planları doğrultusunda, konut kredisi ile 10 yıla, kurum finans sistemi ilede 5 yıla yayılan farklı ödeme seçenekleri sunuyor.

Milliyet 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181