Deniz Koru Sarıyer harita!
6 etap olarak tasarlanan Deniz Koru Sarıyer harita bilgisini sizler için araştırdık.

IC Holding ile Yenigün Gayrimenul ortaklığı ile kurulan ICY tarafından hayata geçirilen Deniz Koru Sarıyer harita bilgisi belli oldu. Deniz Koru Sarıyer lokasyon için tıklayınız.

Sarıyer konut projeleri arasında yer alan Deniz Koru projesi Sarıyer'de dairelerin büyüklükleri 94 ila 378 metrekare arasında değişim gösteriyor. 112650 metrekare arsa alanına sahip olan proje İstanbul Sarıyer'de 129 blok olarak inşa ediliyor. Toplam 682 daireden oluşan Deniz Koru Sarıyer projesi 6 etaptan meydana gelecek. Konumu ile dikkat çekeceği düşünülen projede 1+1 , 2+1 , 3+1 , 4+1 daireler tasarlanıyor. 

Deniz Koru Sarıyer projesi etapları ve detayları ise şu şekilde; 
225 daire ile 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan Denizkoru Orman etabı, 114 daire ile 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tiplerinden oluşan Denizkoru Meşe etabı, tamamı 3+1 dairelerden oluşan Denizkoru Defne etabı, 285 daire ile 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşan Denizkoru Boğaz etabı,  18 konut ile 3+1 dairelerden oluşan Denizkoru Çınar etabı, 3+1 tipinde 16 daireden oluşan Denizkoru Ladin etabı konut alıcılarına sunuluyor.

Deniz Koru Sarıyer harita bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebiirsiniz.

Deniz Koru Sarıyer nerede ? Tıklayınız.
Deniz Koru Sarıyer teslim tarihi için tıklayınız.
Deniz Koru Sarıyer fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181