Deniz Koru Sarıyer projesi ICY imzası ile yükseliyor!
IC Holding ile Yenigün Gayrimenul ortaklığı ile kurulan ICY tarafından hayata geçirilen Deniz Koru Sarıyer projesi detaylarını sizler için araştırdık.

Toplam 682 daireden oluşan Deniz Koru Sarıyer projesi 6 etaptan meydana gelecek. 112650 metrekare arsa alanına sahip olan projede 1+1 , 2+1 , 3+1 , 4+1 daireler tasarlanıyor. Konumu ile dikkat çekeceği düşünülen proje İstanbul Sarıyer'de 129 blok olarak inşa ediliyor. Sarıyer konut projeleri arasında yer alan Deniz Koru projesi Sarıyer'de dairelerin büyüklükleri 94 ila 378 metrekare arasında değişim gösteriyor. 

6 etap olarak tasarlanan Deniz Koru Sarıyer projesi etapları ve detayları ise şu şekilde; 
Denizkoru Boğaz, Denizkoru Orman, Denizkoru Meşe, Denizkoru Defne, Denizkoru Çınar ve Denizkoru Ladin

Denizkoru Boğaz etabı
285 dairenin planlandığı projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Boğaz manzarasına sahip dairelerin konut alıcılarına sunuluğu projede 69 blok yer alıyor.

Denizkoru Orman etabı
30 blok olarak inşa edilen projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Orman manzarasına sahip olan projede 225 daire ve dubleks seçenekli konutlarda bulunuyor.

Denizkoru Meşe etabı
12 blok olarak tasarlanan proje sosyal donatı alanları ile iç içe olacak şekilde inşa ediliyor. 114 daireden oluşacak projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor.

Denizkoru Defne etabı
Tamamı 3+1 dairelerden oluşan projede yeşillikler içerisinde toplam 8 blokta 24 daire bulunuyor.

Denizkoru Çınar etabı
18 daireden oluşan projede teraslı daireler bulunuyor. 6 blok olarak tasarlanan projede dairelerin tümü 3+1 daire seçeneğine sahip.

Denizkoru Ladin etabı
4 blok olarak inşa edilen projede 3+1 tipinde bulunuyor. 16 daireden oluşan projede dairelerin tamamı dubleks olarak tasarlanıyor.

Deniz Koru Sarıyer nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
Deniz Koru Sarıyer teslim tarihi için tıklayınız.
Deniz Koru Sarıyer fiyat için tıklayınız.


Deniz Koru Sarıyer iletişim!
Deniz Koru Sarıyer adres: Maden Mahallesi Kuğu Sokak No:46 Sarıyer / İstanbul 
Deniz Koru Sarıyer telefon: 444 14 30
Deniz Koru Sarıyer web: www.denizkoru.com.tr/

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181