Denizİstanbul’da Ramazan ayına özel fırsat!
Keleşoğlu Holding, son gözdesi İstanbul’un en büyük sahil kasabası Denizİstanbul’un yeni etabı Mercan Konakları’nda Ramazan ayına özel çifte fırsat sunuyor. Kişiye özel hazırlanan ödeme planı ile konut kredisiyle 10 yıla, kurum finans sistemiyle 5 yıla yayılan farklı ödeme seçenekleri ile birlikte Ramazan ayına özel %10 peşinat 60 ay veya peşinat sonrası 24 ay için 0 faiz uygulanıyor.

Mercan Konakları’nda her aileye uygun daire seçenekleri var
Yatırım ve oturum amacı ile ev sahibi olmak isteyenlere; denizin, yeşilin, huzurun ve komşuluğun yakınlığını sunan Mercan Konakları 299 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışta. 1+1 daireler 66 ve 75 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. 2+1 dairelerde 90 ve 144 metrekare olmak üzere iki farklı seçenek sunuyor. Mercan Konaklarında 133 ve 193 metrekare büyüklüğünde 3+1 daireler ile 213 metrekareden başlayan 4+1 dairelere de yer veriliyor.

Keleşoğlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Keleş, “1 milyon 200 bin metrekare alana yayılan, Ege ve Akdeniz kıyılarındaki yaşam konforunu İstanbul’da sunan Denizİstanbul, Yakuplu’nun benzersiz havasını, yeşil ile mavinin iç içe geçtiği doğal ortamını da beraberinde sunuyor. Her katta iki daire ve üç cephe avantajı bulunan Mercan Konakları, 5 ve 8 kat arasında değişen blok yapısına sahip. Bloklar arası 25-60 metre mesafenin bulunduğu ve kişi başına düşen 15 metrekare yeşil alanı ile Avrupa ortalamasının üzerinde tasarlanan Mercan Konakları, akarsuları, peyzaj alanları ve plajı ile yaz-kış tatil tadında bir yaşam vaad ediyor. İstanbul’un en konforlu yaşam alanını sunan, emsal projelere göre imar hakkının en az kullanıldığı bir etap olan Mercan Konakları, 60 bin metrekare üzerinde sadece 368 daireye sahip. Deniz kenarı kafe&restoranları, hizmete açık West İstanbul Marina’sı, okul, hastane, 5 yıldızlı otel, AVM ve 1.5 kilometrelik sahili ile Denizİstanbul benzersiz bir proje. Bizde bu benzersiz projesi için Ramazan ayına özel çifte fırsat uyguluyoruz ve %10 peşinat 60 ay veya peşinat sonrası 24 ay için 0 faiz avantajını devreye alıyoruz.” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181