Dia Bella Mimaroba teslim tarihi!
7 bin 985 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Dia Bella Mimaroba teslim tarihi Aralık 2019 olarak planlanıyor.

Sinema salonu, havuz, fitness merkezi, hamam, sauna, basketbol sahası ve çocuk oyun alanları, teras alanı gibi sosyal alanların tasarlandığı projede 2+1, 3+1 daire seçenekleri planlanıyor. Avrupa Yakası Büyükçekmece'de konumlandırılan Dia Bella Mimaroba projesinde 13 dükkan bulunuyor.

Ahmet Kul İnşaat imzasıyla hayata geçirilen projede dairelerin büyüklükleri 126 ila 149 metrekare arasında değişim gösteriyor. 131 daireden oluşan Dia Bella Mimaroba projesinde 2+1 daireler 96,12 metrekare ile 126,53 metrekare, 3+1 daireler 143,44 metrekare ile 149,22 metrekare büyüklüğünde planlanıyor.

Dia Bella Mimaroba nerede? Lokasyonu için tıklayınız

Dia Bella Mimaroba fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181