DKY On Kağıthane iletişim!
Avrupa Yakası Kağıthane'de yer alan DKY On Kağıthane projesinin iletişim adresi, Büyükdere Cad. 195 Plaza No:195 Levent İstanbul.​

1+1 ve 2+1 daire seçeneklerini yer aldığı DKY On Kağıthane projesi 205 konuttan oluşuyor. 7.000 metrekare arsa üzerinde inşa edilen DKY On Kağıthane projesinde 57 ila 86 metrekare aralığında daireler bulunuyor. DKY İnşaat imzasıyla hayata geçirilen DKY On Kağıthane projesinde açılır kapanır balkonlar kapanıp, ilave yaşam alanı olarak da kullanılabiliyor. Sosyal alanlarda duvarların olmadığı DKY On Kağıthane projesi kendi içinde bir mahalle ve mahallede sizin için oluşturulmuş etkileşime telefon, tablet gibi cihazlarınızla kolay erişim özelliği ile dikkat çekiyor.

DKY On Kağıthane iletişim!
Telefon: 444 93 59
Web: dkyon.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181