Dumankaya Hi Fit Esenyurt'ta yükseliyor!
Daireler, mini açık AVM ve sosyal donatı alanlarından meydana gelen Dumankaya Hi Fit projesi, Esenyurt'ta Dumankaya İnşaat güvencesi ile yükseliyor. 52,5 dönümlük bir alan üzerinde yükselen ve 2017'nin Aralık ayında teslim edilmesi planlanan Dumankaya Hi Fit projesi, Türkiye'deki ilk ve tek yaşam konsepti proje olaak yükseliyor.

28 katlı kulede panoramik manzaralı lüks ve konforlu stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon seçeneklerinden meydana gelen Dumankaya Hi Fit projesinde Sessiz Ada, İspanyol Merdivenleri, Kaskatlı Şelale, Koru Adası, Şifa Adası, Kopzmik Ada ve Oyun Adası gibi ekstralar da mevcut.


Dumankaya Hi Fit Fiyatlar
Projede yer alan stüdyo daireler 194.000 TL,
1 oda 1 salon daireler 336.000 TL,
2 oda 1 salon daireler 438.000 TL'den başlıyor.

Dumankaya Hi Fit Ödeme Seçenekleri
Peşinatsız ödeme seçeneği sunulan Dumankaya Hi Fit projesinde yüzde 25 ara ödeme 1 yıl sonra 2017'de yapılıp kalan yüzde 75'lik kısım ise banka kredisi ile 1 yıl sonra ödenmeye başlamak suretiyle tamamlanabiliyor. Dumankaya Hi Fit projesinde yüzde 10 peşbnat + 24 ay vade veya yüzde 50 peşinat + yüzde 40 vadelendirme yapılmakta olup yüzde 7 indirim de uygulanıyor.

Dumankaya Hi Fit Nerede
Sultanahmet, Taksim gibi tarihi ve turistik semtlere, Maslak ve Levent gibi merkezlere kolay ulaşım sağlanan noktada yükselen Dumankaya Hi Fit projesinde 3. havalimanına yakın lokasyonu ile de öne çıkıyor. 


Star

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181