Ebruli Ispartakule projesi tanıtıldı!
İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin farklı il ve ilçelerinde çözüm ortakları ile 57 projeyi yürüten Emlak Konut GYO; Sıtar İnşaat, Aslan Yapı ve Torkam İnşaat işbirliğiyle İstanbul Avrupa yakasında bulunan Ebruli Ispartakule projesini tanıttı. Proje ortaklarının katılımıyla gerçekleştirilen lansmanda konuşan Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, projednin 724 konut ve 52 cadde mağazasından oluştuğunu söyledi.

Spradon arkeolojik alanının yanında bulunan projeden 600 milyon TL toplam satış bekleniyor. 4 katlı konaklar ile 28 katlı blokların yer alacak projede 114 metrekareden başlayan 2+1, 162 metrekareden başlayan 3+1 ve 192 metrekareden başlayan 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. Lansman döneminde dairelerin metrekare başlangıç fiyatı 3.500 TL olarak belirlendi. Emlak Konut'un yeni kampanyasıyla yüzde 10 peşin, 84 ay 0 faizle imkanları sunuluyor.

Elektrikli araçlar için şarj üniteleri ve atık su havuzu var
Kurum, projenin yüzde 22'si olan 132 milyon TL'nin Emlak Konut'un şirket payı olacağı bilgisini verdi. Ortak alanların aydınlatılmasında yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanılacağı projede atık sular da su arıtma havuzlarında geçirilerek bahçe ve yeşil alanların sulanmasında kullanılacak. Kapalı otopark alanlarında elektrikli araçlar için şarj dolum ünitelerinin de bulunacağı projenin sosyal donatı alanlarının yanında 7/24 güvenliği bulunuyor. Ebruli Ispartakule'nin Spradon arkeolojik alana yakın olması nedeniyle önüne başka bir projenin yapılmayacağı söyleniyor.

Sibel Sancaklı / Dünya Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181