Ege Yapı Beyoğlu projesi iletişim!
Beyoğlu Hasköy'de bulunan Ege Yapı Beyoğlu projesi iletişim detaylarını sizler için araştırdık.

Ege Yapı Beyoğlu projesi iletişim detayları şu şekilde;
Ege Yapı Beyoğlu projesi adres: Merkez Ofis; BURHANİYE MAH. KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN SK. MABEYİN KONAKLARI NO:4 D BLOK 34764 ALTUNİZADE ÜSKÜDAR / İSTANBUL
Ege Yapı Beyoğlu projesi telefon numarası: 0850 222 53 43

Haliç kıyısında konumlanan Ege Yapı Beyoğlu projesi lokasyon olarak Hasköy Yün İplik Fabrikası'nın yerinde ve M. Koç Müzesi'nin karşısında yer alıyor. Ege Yapı imzası ile hayata geçirilecek olan Ege Yapı Beyoğlu projesi lokasyonu ile dikkat çekiyor.

Markalı konut projesi üreticilerinden Ege Yapı imzası taşıyan Ege Yapı Beyoğlu projesinin konut sayısı, daire tipleri ve büyüklükleri, ödeme seçenekleri önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. 14 bin 54 metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Ege Yapı Beyoğlu projesi için çalışmalar devam ediyor. Ege Yapı'nın en yeni Ege Yapı Çekmeköy projesi ve Ege Yapı Yedikule projesinden sonra en yeni üçüncü projesi olan Ege Yapı Beyoğlu projesinde konut ve ticari üniteler bulunacak.

Ege Yapı Beyoğlu projesi teslim tarihi? Tıklayınız.
Ege Yapı Beyoğlu projesi fiyat? Tıklayınız.

Ege Yapı Beyoğlu projesi iletişim ​detaylarını sizler için derledik. Ege Yapı Beyoğlu projesi satış ofisi ile ilgili gelişmeleir ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181