Ege Yapı İzmir'in kordonunu Kordon İstanbul ile İstanbul'a getirdi!
Ege Yapı İzmir'in Kordon'unu İstanbul'a taşıdı. Kağıthane'de inşa edilecek projede 60 ay yüzde 0 faizle ödeme imkânı sağlanıyor.

Ege Yapı'nın Kağıthane'de hayata geçirdiği Kordon İstanbul projesinde yeni bir kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında yüzde 5 peşin, 2019'da ilk ödeme fırsatı ya da 60 ay sıfır faiz sistemiyle ev sahibi olma imkânı sunuluyor. Toplam 10 bloktan oluşan ve 1+0'dan 4+1'e kadar bahçeli veya teraslı olmak üzere farklı seçeneklerde 559 konutun yanı sıra 55 mağazanın yer alacak Kordon İstanbul'da evlerin büyüklükleri 41 ila 226 metrekare arasında değişiyor. Toplam 820 milyon TL yatırımla inşa edilen Kordon İstanbul, 2019 yılı sonunda teslim edilecek.

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, Kordon İstanbul projesine ilişkin yaptığı değerlendirmede, bugüne kadar geliştirdikleri ödüllü projelerle hem binlerce aileyi ev sahibi yaptıklarını hem de projelerin bulunduğu bölgelerin çehresini değiştirerek, birer yaşam merkezi haline gelmelerine destek olduklarını vurguladı.

9 KM YEŞİL KORİDOR
Kabadayı, "Bu lokasyon, İstanbul'un yıldızı parlayan ve her geçen gün değeri artan bir bölgesi olarak ön plana çıkıyor. İBB tarafından açıklanan renovasyonun tamamlanmasıyla Eyüp ve Sarıyer'deki ormanlar yeşil bir koridor eşliğinde Haliç ile bulaşacak ve yemyeşil bir ekolojik alana dönüşecek" diye konuştu. Kabadayı, bölgenin suyun kıyısında 9 kilometrelik kesintisiz bir yeşil koridora sahip olacağını belirterek, "Dünyanın ilk 3 katlı köprüsünün çıkış noktası da olacak olan bu bölge dekovil hattı, metro ve havaray hatlarının yanı sıra E5 ile E6 gibi ana arterlere kolay ulaşım imkânlarıyla aktif yaşamın merkezi haline gelecek" diye konuştu.

Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181