Ege Yapı Kordon İstanbul lokasyon!
Lokasyonu ile dikkat çeken Ege Yapı Kordon İstanbul lokasyon bilgisini sizler için araştırdık.

Ege Yapı Kordon İstanbul lokasyon bilgisi İstanbul Kağıthane'de konumlanan Kordon İstanbul konum olarak Axis AVM ve Adil Işık Fabrikası'na komşu konumda, D100 Karayolu, TEM Otoyolu ile önemli bağlantı akslarının üzerinde ve Yeni açılacak Kâğıthane metro durağı ile Ayazağa havaray durağına birkaç dakika yürüme mesafesinde bulunuyor.

Ege Yapı Kordon İstanbul adres bilgisi şu şekilde; Cendere Caddesi No:41 Kağıthane/İstanbul

Ege Yapı Kordon istanbul lokasyon görseli şu şekilde; 

Ege Yapı imzasıyla Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin planlandığı proje karma konseptli bir proje olarak inşa ediliyor. 10 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projede stüdyo daireler 41 ile 43 metrekare, 1+1 daireler 64 ile 84 metrekare, 2+1 daireler 110 ile 139 metrekare ve 3+1 daireler ise 167 ile 170 metrekare olarak tasarlanıyor. 

Kordon İstanbul harita bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Kordon İstanbul teslim tarihi? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181