En büyük karma proje; Vadistanbul!
1.900 konut, 500 bin metrekarelik ofis ve 5 yıldızlı bir oteli içinde barındıran projenin Ayazağa'nın çehresini değiştirmesi bekleniyor.

Türkiye'nin uluslararası arenadaki sembol projesi olarak öne çıkan Vadistanbul'un ofis, AVM, alışveriş caddesi ve otelden oluşan Bulvar etabında sona yaklaşılnken, son konutlarının yer aldığı Park etabında da satışlar devam ediyor. Projenin 762 konuttan oluşan Vadistanbul Park etabında; 100 bin metrekarelik ofis, 20 bin metrekarelik home office, 22 bin metrekarelik mağaza alanı ve 3 bin 700 araçlık otopark yer alıyor. Mimarisinde, ABD'li SOM Architecture ve Türkiye'den İki Design Mimarlık'm imzaları bulunan projenin, AVM konsept danışmanlığını ise dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Jones Lang LaSalle - JLL üstleniyor.

ARALIK 2017'DE TESLİM
Toplam 424 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılan Vadistanbul projesinin Park etabı 74 bin metrekarelik arsa alanına sahip. 3+1 ve 4+1 dairelerin yoğunlukta olduğu Vadistanbul Park'ta 1+1, 2+1, 5+1 daire seçenekleri de sunuluyor. İnşa çalışmalarının hızla devam ettiği Vadistanbul Park'ta teslimler ise 2017'nin Aralık ayında yapılacak.

AYAZAĞA'YA YENİ ÇEHRE
Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya; "Vadistanbul Park'ı uzun zamandn bekleyen bir müşteri kitlemiz vardı. Ciddi anlamda bir talep aldığımızı söyleyebiliriz. Bu etabımızın en önemli ayrıcalığı; teslimler başladığında Vadistanbul'un Bulvar etabmdaki tüm donatıların faaliyete geçmiş ve yaşayan bir kent merkezi haline gelmiş olmasıdır. Projemizi konumlandırdığımız Ayazağa bölgesi Vadistanbul ile, Büyükdere Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı gibi çekim merkezlerinin alternatifi olacak. Burası, İstanbul'un tüm ulaşım akslarının kesiştiği bir nokta. TEM Otoyolu'nun bitişiğinde, üçüncü çevreyolu, havalimanı ve köprü yoluna çok yakın bir mesafede. Vadistanbul, bu konumuyla birlikte son derece önem kazanan Ayazağa bölgesinin yeni çehresini oluşturacak bir proje olacak" dedi.

Vadistanbul'un, AVM, alışveriş caddesi, otel ve ofislerden oluşan "Bulvar" etabından, Seyrantepe Metro hattına bağlanacak havaray hattının mekanik maliyeti 7.5 milyon euro tutarken, toplam maliyeti ise U milyon euroyu bulacak. Hava rayın tüm maliyetini yüklenen Artaş, Türkiye'de bir ilke imza atacak. Proje tamamlandığında ise havaray, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) devredilecek.

1.900 konut 300 bin metrekare ofis alanı

Vadistanbul'da 1.900 konut, 102 bin metrekare kiralanabilir alanı olan alışveriş merkezi, 760 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alan cadde mağazaları, restoranlar, 300 bin metrekare ofis alanı ile 25.500 metrekare toplam alana sahip 5 yıldızlı otel bulunuyor. Vadistanbul projesinin içinden geçen 2.4 km'lik Sadabad Deresi ile nehir hattında konumlandırılacak doğa içindeki yeme - içme alanları da dikkat çekiyor.

Sabah Ek Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181