Entepe Kağıthane'de yüzde 20 indirim!
Suvar Almat İnşaat tarafından İstanbul Kağıthane'de 14 bin 500 metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilmekte olan Entepe Kağıthane projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan toplam 97 adet daire bulunuyor. Teras, dubleks ve bahçe seçeneklerinin sıralandığı Entepe Kağıthane projesinde otopark, fitness center, sauna, yüzme havuzu gibi birçok sosyal donatı alanı da bulunuyor.

Entepe Kağıthane Fiyatlar ve Ödeme
1+1 dairelerin 330 bin liradan, 2+1 dairelerin ise 550 bin liradan başladığı Entepe Kağıthane projesinde peşin ödemelerde yüzde 20, banka kredili ödemelere ise yüzde 15 indirim yapılmakta olup ayrıca aylık taksitler 1.815 liradan başlıyor. Projenin Aralık ayında teslim edilmesi planıyor.

Entepe Kağıthane Nerede
Santral İstanbul, Axis AVM, Metro Grossmarket gibi birçok merkeze yakın konumda yükselmekte olan Entepe Kağıthane projesi ulaşım avantajı da sağlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181