Erdoğan Bayraktar'dan Halkalı Atakent'te yeni proje; Bulvar Atakent!
2002 yılından 2011 yılına kadar Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı olan ve daha sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevinde bulunan Erdoğan Bayraktar inşaat isine girdi. 25 yıl müteahhitlik yapan, TOKI başkanlığı döneminde de 81 ilde 1.920 şantiyede 500 bin konutu hayata geçiren Erdoğan Bayraktar, Halkalı Atakent'te Bulvar Atakent projesi için kolları sıvadı. 5 blokta 391 konut ve 26 ticari üniteden oluşan projede metrekare fiyatları 3 bin 750 liradan başlıyor. 200 milyon liralık yatırımla inşa edilen projede konut teslimlerinin 2018'de yapılması planlanıyor.

1+1 KONUT YOK
"25 yıllık mesleğime geri döndüm" diyen Erdoğan Bayraktar, projeyi henüz şatısa çıkarmadıklarının altını çizerek, "Atakent'in son kalan en güzel parselinde yeni projemizin inşaatına basladık. Şatıslara henüz başlamadık. Ancak çok yoğun talep alıyoruz. Satış ofisimizi günde en az 20 kişi ziyaret ediyor" diye konuştu. Bulvar Atakent projesini ailelere yönelik hayata geçireceklerini belirten Bayraktar, "1+1 konut üretmiyoruz. Daire seçeneklerimiz 2+1'den başlıyor" dedi.

YÜZDE 35 İNDİRİM
Bulvar Atakent'te satışlara kampanyayla başlayacaklarını belirten Bayraktar, "Kucağında ya da karnında çocuğu olan herkes kampanyaya dahil olabilir. Bu kampanyayı 35 daireye özel başlattık. Satın almak isteyenler için yüzde 35 indirim uyguluyoruz" diye konuştu. Bayraktar, en az 2 yıl daireyi satamama koşulu bulunduğunun altını çizerek, 25 Temmuz'a kadar süreceğini sözlerine ekledi.

OKUL VE YURT YAPACAĞIZ
Bayraktar, 26 tane ticari ünite tasarladıklarını belirterek, "Ticari ünitelerin girişleri de sitenin güvenliğini sağlamak için bağımsız şekilde konumlandırdık" dedi. Bayraktar, "Çocuklu aileler için ana okul, ilkokul, meslek lisesi ve yurt planladık" diye konuştu.

Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181