Esta İnşaat Bahçelievler projesi fiyat!
İstanbul Bahçelievler'de hayata geçirilecek olan Esta İnşaat Bahçelievler projesi fiyat bilgisi önümüzdeki günlerde netleşecek.

27 bin 602 metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Esta İnşaat Bahçelievler projesi 417 adet konut ve 40 adet dükkandan oluşuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan Esta İnşaat Bahçelievler projesi 5 ve 13 katlı 4 blok olarak tasarlanıyor. Esta İnşaat Bahçelievler projesinde 243 adet 1+1 daire, 220 adet 2+1 daire ve 8 adet de 3+1 daire inşa ediliyor.

Esta İnşaat imzasıyla 175 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Esta İnşaat Bahçelievler projesinde 2 bloğun zemin katlarında dükkanlar ve sosyal tesisler, 1 adet açık yüzme havuzu,1 adet kapalı yüzme havuzu ve yeşil alanlar yer alıyor. 136 bin 69 metrekare inşaat alanına sahip olan Esta İnşaat Bahçelievler projesinde 49 bin 274 metrekare 1361 araçlık otopark alanı bulunuyor.

Esta İnşaat Bahçelievler projesi teslim tarihi? Tıklayınız.


Esta İnşaat Bahçelievler projesi nerede? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181