Eston Şehir Koru, Koru dairelerde taksitler 4 bin 600 TL'den başlıyor!
210 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Eston Şehir Koru, Koru dairelerde taksitler 4 bin 600 TL'den konut alıcılarına sunuluyor.

Lokasyonu ile dikkat çekmekte olan projede dairelerin satışları satış ofisinde devam ediyor. Ayrıca projede koru dairelere özel ayrıca 120 ay 0.95 faiz ve lansmana özel ekstra yüzde 5 indirim, yüzde 5 peşinat imkanı yer alıyor. Toplam 1090 dairenin planlandığı Eston Şehir Koru projesinde 2+1’den başlayarak 5,5+1’e kadar daire seçenekleri tasarlanıyor. Polat Yol Yapı imzası ile Bahçeşehir'de hayata geçirilen projede 90 dönümlük yeşil alan planlanıyor.

Farklı büyüklükte ve farklı tipte koru dairelerine sahip olan Eston Şehir Koru projesinde  aktivite alanı, oyun alanı, spor, sağlık ve güzellik merkezi bulunuyor.

Eston Şehir Koru fiyat listesi Mayıs 2018 için tıklayınız.

Eston Şehir Koru ödeme planı için tıklayınız.

Eston Şehir Koru teslim tarihi? Tıklayınız.

Eston Şehir Koru nerede? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181