Ev projeleri Beylikdüzü!
Ev projeleri Beylikdüzü listesini sizler için derledik. İstanbul Avrupa Yakası'nda yer alan Beylikdüzü konut projeleri 2018 kapsamında gayrimenkul yatırımları devam ediyor. Çalışmaların hızla devam ettiği Beylikdüzü yeni ev projeleri 2018 konut alıcılarının ilgisini çekiyor.

Türkiye genelinde konut satışları 2018 Ekim ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %19,2 oranında artarak 146 bin 536 oldu. Konut satışlarında, İstanbul 27 bin 156 konut satışı ve %18,5 ile en yüksek paya sahip oldu. İstanbul'da satılan konutların 1215 adedi Beylikdüzü ilçesinde satıldı. Satışların devam ettiği Beylikdüzü yeni konut projeleri alıcının beğenisine sunuluyor.

İşte ev projeleri Beylikdüzü listesi

Liv Marmara
Birbirine entegre 3 blok halinde tasarlanan Liv Marmara projesinde 1+1 daireler 60 metrekare, 2+1 daireler ise 118 metrekare ile 133 metrekare olarak tasarlanıyor. Beylikdüzü Yakuplu'da 1+1 ve 2+1 daire tipleri bulunan Liv Marmara projesinde 44 adette dükkan yer alıyor. Liv Marmara teslim tarihi ve fiyatları için Tıklayınız.

Alya Grandis projesi
3+1 daireleri 135, 144, 182 ve 190 metrekarelerde 4 tipte, 4+1 daireleri ise 200 metrekare , 6+2 daireleri 327 metrekare ile 315 metrekare, 7+2 daireleri 350 metrekare büyüklüğünde tasarlanan Alya Grandis projesinde kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, hamam, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları ve kapalı otopark gibi imkanlar bulunacak. Alya Grandis projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Aqua Kavaklı 2. Etap
Nihal İnşaat - Topçuğlu İnşaat - Akeme İnşaat ortaklığı ile hayata geçirilen projede 2+1 , 3+1, 3+1 dubleks 4+1 dubleks ve 5+1 dubleks daireler planlanıyor. Toplam 850 daireden oluşan proje İstanbul'un Avrupa Yakası'nın Beylikdüzü ilçesinde hayata geçiriliyor. 5 katlı 8 bloğun yükseldiği proje Beylikdüzü konut projeleri arasında yer alıyor. Aqua Kavaklı 2. Etap nerede? Lokasyonu için tıklayınız

Babacan Central projesi​
20 dönüm alan üzerinde inşa edilecek olan Babacan Central projesi​ 746 adet konuttan oluşacak. 12 adet ofisin yer alacağı Babacan Central projesinde daireler 1+1 ve 2+1 olarak inşa edilecek. Babacan Central projesi​ daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Vira İstanbul
74 bin 500 metrekare alanı sosyal donatıdan oluşan Vira İstanbul daire seçenekleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 yer alıyor. Vira İstanbul projesinde açık hava sineması ve cep sineması, açık hava okuma alanları, gezinti yürüyüş yolu, sauna, sosyal tesis, kafeterya, süs havuzları, çocuk oyun alanları, fitness alanları, misafir otoparkı, kapalı otopark, paten ve kayak alanları, hamam, basketbol sahası, tenis kortu, yüzme havuzu, renk ve kelebek bahçeleri, çim amfi, yeşil meydan, dinlenme alanı bulunuyor. Vira İstanbul fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

İhlas Marmara Evleri 5
Beylikdüzü Yakuplu'da Kiler GYO arsası üzerinde yükselecek olan İhlas Marmara Evleri 5 projesinde kapalı otopark, çocuk oyun alanları, yapay gölet, süs havuzları, sosyal tesis bulunacak. Toplam 6 adet bloğun yükseleceği projede bloklar 15 ve 16 katlı olarak tasarlanıyor. 654 bağımsız birimden oluşacak olan proje 31 bin 309 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek. İhlas Marmara Evleri 5 nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Ev projeleri Beylikdüzü listesini sizler için derledik. İstanbul Beylikdüzü inşaat projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181