Evim Yüksekdağ fiyat listesi!
11 bin metrekare arazi alanı üzerinde inşa edilen Evim Yüksekdağ projesinde 2+1 daireler 225 bin TL, 3+1'ler 340 bin TL'den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

İstanbul Esenyurt'ta yükselen Evim Yüksekdağ projesi Yüksekdağ Yatırım imzası ile hayata geçiriliyor. 7 bin metrekare yeşil alana sahip olan Evim Yüksekdağ projesi 3 bloktan oluşuyor. 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin bulunduğu Evim Yüksekdağ projesinde daire büyüklükleri 90 metrekare ila 148 metrekare arasında değişiyor. Bir aile projesi olan Evim Yüksekdağ projesinde 363 adet konut ve 2 bin metrekareye yayılmış 9 ticari alan yer alıyor.

Mimari yapısıyla dikkat çeken Evim Yüksekdağ projesinde fitness merkezi, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru, kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark, buhar odası, türk hamamı, süs havuzu, güvenlik, sauna ve kamelyalar bulunuyor.

Evim Yüksekdağ güncel kampanya bilgisi için tıklayınız.

Evim Yüksekdağ iletişim!
Adres: Yeşilkent Mah. Nazım Hikmet Bulvar No:49 Esenyurt / İST
Telefon: 444 9 540
Web: evimyuksekdag.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181