Evim Yüksekdağ güncel fiyat!
Yüksekdağ Yatırım imzası ile hayata geçirilen Evim Yüksekdağ projesinde 2+1 daireler 290 bin TL ila 460 bin TL arasında, 3+1 daireler 395 bin TL ila 560 bin TL arasında değişiyor.
 
2+1 ve 3+1 daire tiplerinin bulunduğu Evim Yüksekdağ projesinde daire büyüklükleri 90 metrekare ila 148 metrekare arasında değişiyor. İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen Evim Yüksekdağ projesi 11 bin metrekare arazi alanı üzerinde inşa ediliyor. Bir aile projesi olan Evim Yüksekdağ projesinde 363 adet konut ve 2 bin metrekareye yayılmış 9 ticari alan yer alıyor. 7 bin metrekare yeşil alana sahip olan Evim Yüksekdağ projesi 3 bloktan oluşuyor.

Mimari yapısıyla dikkat çeken Evim Yüksekdağ projesinde fitness merkezi, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru, kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark, buhar odası, türk hamamı, süs havuzu, güvenlik, sauna ve kamelyalar bulunuyor.

Evim Yüksekdağ teslim tarihi? Tıklayınız.

Evim Yüksekdağ iletişim!
Adres: Yeşilkent Mah. Nazım Hikmet Bulvar No:49 Esenyurt / İST
Telefon: 444 9 540
Web: evimyuksekdag.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181