Evim Yüksekdağ kat planları!
Mimari yapısıyla dikkat çeken Evim Yüksekdağ kat planları detaylarını sizler için araştırdık.

Evim Yüksekdağ kat planları için tıklayınız.

7 bin metrekare yeşil alana sahip olan Evim Yüksekdağ projesinde daire büyüklükleri 90 metrekare ila 148 metrekare arasında değişiyor. Yüksekdağ Yatırım imzası ile hayata geçirilen ​​Evim Yüksekdağ projesi 11 bin metrekare arazi alanı üzerinde inşa ediliyor.

İstanbul Esenyurt'ta 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin bulunduğu Evim Yüksekdağ projesinde 363 adet konut ve 2 bin metrekareye yayılmış 9 ticari alan yer alıyor. 3 bloktan oluşan Evim Yüksekdağ projesinde fitness merkezi, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru, kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark, buhar odası, türk hamamı, süs havuzu, güvenlik, sauna ve kamelyalar bulunuyor.
 
Evim Yüksekdağ teslim tarihi? Tıklayınız.

Evim Yüksekdağ kat planları detaylarını sizler için derledik. Evim Yüksekdağ daire planları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181