Evim Yüksekdağ Projesi fiyat!
Yüksekdağ Gayrimenkul'ün İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirmekte olduğu Evim Yüksekdağ projesinde 250 bin liradan başlayan dairelere 50 ay vade farksız taksit seçeneği ile sahip olmak mümkün. Yüzde 35 peşinat ödendikten sonra kalan kısmın 50 ay 0 faizle vadelendirilebildiği Evim Yüksekdağ projesinde dileyen banka kredili ödeme seçeneğinden de faydalanabiliyor.

11.000 metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilmekte olan Evim Yüksekdağ projesinde 7.000 metrekare yeşil alan bulunuyor. 64.000 metrekare inşaat alanına sahip olan Evim Yüksekdağ projesinde 363 adet konut ile yüzme havuzu, yürüyüş parkuru, fitness center, çocuk oyun alanları ve otopark gibi sosyal donatılar bulunuyor.

2018 yılının Haziran ayında anahtar teslm sürecinin başlayacağı Evim Yüksekdağ projesinde aidatlar metrekare başına 1,5 ile 2 lira arasında değişiyor.

Star 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yildiray 6 yıl önce

Şu an yurt dışında yaşıyorum, ileride belki kendim oturacam ancak şimdi Daha çok yatırım amaçlı 3+1 oto parkı olan bir daire almak istiyorum.
Aidatlar 1.5 ile 2 lira arasında değişiyor diyorsunuz.
3+1 bir daire kaç m2. Fiyat ne? Ne kadar peşinat lazım ve aylık ödemeler kaç tl? Aidat nekadar tutuyor?

banner182

banner181