Ferko Gökvadi projesinin detayları!
Detaylarının önümüzdeki günlerde netleşeceği Ferko Gökvadi projesinin Ferko'nun gelecek projeleri arasında yer alan Ferko Gökvadi projesininhenüz belli olmadı. İstanbul'un Avrupa Yakası'nda hayata geçirilecek olan Ferko Gökvadi projesinin lokasyonu ile dikkat çekmesi planlanıyor.

Ferko'nun gelecek projeleri arasında yer alan Ferko Gökvadi projesinin çalışmaları 2018 yılı içerisinde başlayacak. Ferko imzası ile inşa edilecek olan Ferko Gökvadi projesinin yanı sıra firma Ferko Line ve Ferko Signature projelerinin yapımına devam ediyor. 
 
Ferko Signature projesinde tek katta 140 metrekareden 1.722 metrekareye kadar esnek ofis seçenekleri bulunuyor. 20.436,22 metrekare alanda inşa edilecek Ferko Line projesi 173 oda kapasiteli otel, 231 adet ofis ve 48 dükkandan oluşuyor. 

Ferko Gökvadi projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Ferko Gökvadi projesi nerede? Tıklayınız.

Ferko Gökvadi projesi fiyat? Tıklayınız.


Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181