Flores Topkapı daire planları!
2 bin metrekarelik ekolojik bahçeye sahip olan Flores Topkapı daire planları bilgisini sizler için araştırdık.

Flores Topkapı daire planları bilgisi için tıklayınız.

İstanbul Avrupa Yakası'nda Fatih ilçesinde yer alan Flores Topkapı projesinde dairelerin yanı sıra 11 ticari ünite planlanıyor. 5000 metrekare arsa alanına sahip olan Flores Topkapı daire seçenekleri arasında 1+1 , 2+1 , 3+1 daireler bulunuyor.  Toplam 156 daireden oluşan proje Topkapı konut projeleri arasında yer alıyor.

"L" şeklinde mimari ile tasarlanan Flores Topkapı projesinde daire büyüklükleri 59 ila 148 metrekare arasında değişim gösteriyor. Mist Yapı ve Saraylı Grup tarafından inşa edilen projede ayrıca Playstation oyun odası, müzik odası, fitness salonu, 2 adet kapalı yüzme havuzu imkanı konut alıcılarına sunuluyor.

Flores Topkapı daire tipleri detaylı büyüklükleri şu şekilde;
1+1 59 metrekare
2+170 ila 102 metrekare
3+1 148 metrekare

Flores Topkapı fiyat için tıklayınız.
Flores Topkapı teslim tarihi için tıklayınız.
Flores Topkapı nerede ? Tıklayınız 

Flores Topkapı daire planları bilgisini sizler için derledik. Flores Topkapı kat planları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181