Focus Eyüp nerede? İşte lokasyonu...
170 konut ve 8 ticari alanın tasarlandığı Focus Eyüp nerede sorusunun yanıtı belli oldu.

Daire büyüklüklerinin 59 ila 135 metrekare arasında değişim gösterdiği projede 1+1 daireler 59 metrekare ile 65 metrekare, 2+1 daireler 102 ile 112 metrekare, 3+1 daireler 124 metrekare ile 135 metrekare büyüklüğünde bulunuyor. Kemerburgaz ormanı manzarasına sahip olan Focus Eyüp nerede sorusunun detaylı yanıtı şu şekilde; İstanbul Eyüpsultan'da konumlandırılan proje 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 16 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprü'ne 10 dakika, Beşiktaş-Mahmutbey Metro hattı Yeşilpınar durağına 4 dakika, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne 23 dakika, Alibeyköy Cep Otogarı'na 4 dakika, Levent'e 16 dakika, Maslak'a ise 15 dakika mesafede yer alıyor.

1+1, 2+1, 3+1 dairelere sahip olan projede çocuk oyun parkı, basketbol sahası, cep sineması, fitness, sauna, hamam, tuz odası, kapalı çocuk havuzu, kapalı yetişkin yüzme havuzu, masa tenisi, hobi salonu bulunuyor. 27 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen proje Ftaş Yapı imzası ile inşa ediliyor. Eyüpsultan'da lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen projede 3 blok yükseliyor.

Focus Eyüp nerede sorusu ile ilgili tüm detaylara ve gelişmelere EmlakSayfasi.com.tr üzerinden ulaşabilirsiniz

Focus Eyüp fiyat için tıklayınız.

Focus Eyüp teslim tarihi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181