Greenox Urban Residence'ta satışlar devam ediyor!
Aycan&Feres iş Ortaklığı, İstanbul Büyükdere Caddesi'ne yürüme mesafesinde 'Greenox Urban Residence'i inşa ediyor. Projenin Kağıthane cephesi etabının ardından Büyükdere cephesi etabında ev satışları başladı. Bu etapta fiyatların 399 bin liradan başladığını söyleyen Aycan&Feres Yönetim Kurulu Üyesi Salih Çıkman, "Greenox'tan ev alacaklar yüzde 20 peşinat, 120 aya varan, yüzde 0.97 faizle ödeme yapabiliyor. Ayrıca aylık 2 bin 500 liradan başlayan, artan taksitlerle ödeme imkanı da sunuyoruz" dedi. Greenox'un hayat ağacını temsil eden cephesiyle Türkiye'nin ilk ve tek dikey orman projesi olduğuna vurgu yapan Salih Çıkman, "Yan cephelerde 56 ve 53 metre yüksekliğinde yeşil duvar uygulaması yapıyoruz. Dikey duvarlarında ise 25 bini aşan bitki, cephelerde 900 ağaç ve ağaççık var. Yani Levent'te yeşil bir rezidans hayatı yaşatacağız" diye konuştu. 

TESLİMLER SONBAHARDA
Greenox Urban Residence, 17 katlı tek blokta 170 konuttan oluşuyor. Sonbaharda teslim edilecek projede büyüklükleri 50 ila 91 metrekare arasında değişen 1+1 ve 2+1 daireler var. 

TERASTA HAVUZ VAR
Greenox Urban Residence'ın terasında yüzme havuzu, güneşlenme terası, vitamin bar, barbekü alanı, seyir terası, fîtness salonu, sauna, buhar odası, şok duşu, soyunma odaları; giriş katında resepsiyon, karşılama avlusu, etkileşim avlusu, toplantı salonu, çalışma odası, kafe, müzik ve oyun odaları, eğlence odası ve cep sineması var.

Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181