'Gül Proje Ekspres ile 3 milyar TL'lik yatırım yapmayı planlıyoruz'!
İstanbul Basın Ekspres'teki 3. projesi için düğmeye basan GüI Proje 2016 yılını proje yılı ilan etti. Gül Proje Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sönmez Aydın, Beylikdüzü'ndeki Vira İstanbul projesinden sonra Sultangazi'de Tempoint, Güneşli'de Gül Proje Ekspres ve Seyrantepe projeleriyle bu yıl içinde toplam 3 milyar TL'lik yatırım yapmayı planladıklarını dile getirdi.

3. PROJEYİ YAPIYOR
Gül Proje, Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirmeye hazırlandığı 'Gül Proje Ekspres' projesiyle yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Basın Ekspres ve Güneşli Bölgesi'ndeki 3'üncü projesini hayata geçirecek olan Gül Proje, bölgedeki dönüşümde önemli rol oynuyor. Sönmez Aydın, 1+1 ve 2+1 daire seçenekleriyle beraber talebe göre şekillendirilebilen daire alternatifleri sunan 'Gül Proje Ekspres' projesinin yatırımcı için de kazanç fırsatı olacağını dile getirdi. Proje, 100 bin metrekare inşaat alanı üzerinde 658 rezidans ve 41 cadde dükkanı olarak inşa ediliyor. 19 ve 29 katlı iki bloktan oluşan 'Gül Proje Ekspres' E-5 ve TEM otoyollarına yakın lokasyonuyla ulaşım kolaylığı sunması yanı sıra projenin üst katlarındaki dairelerde deniz manzarası hakim bulunuyor. Projenin daire teslimlerinin Aralık 2018 tarihinde yapılması planlanıyor. Projenin bölgede hayata geçirecekleri 3'üncü proje olduğuna dikkat çeken Aydın, "Gül Proje Ekspres, Basın Ekspres Yolu ve Güneşli Bölgesinde hayata geçireceğimiz 3'üncü büyük projemiz olma özelliği taşıyor. Hayata geçirdiğimiz 'Güneşli Park' ve 'Güneşli Park Gardenya' projelerimizle bölgede büyük bir tecrübeye sahibiz. Yeni projemiz, sunduğumuz fırsat ve fiyat olanaklarıyla bölgedeki dönüşümüne katkıda bulunmaya devam ediyoruz" dedi.

Hürriyet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181