Gün İnşaat'tan bir butik proje daha; Kemerville
22 yıldır birçok konut projesi gerçekleştiren Gün İnşaat'ın yeni projesi Kemerville, 3. havalimanı sayesinde ilginin arttığı bölge olan Kemerburgaz'da yer alıyor. Büyüklükleri 130 metrekare ile 184 metrekare arasında değişen 40 adet 2+1,3+1, ve 4+1 çatı ve bahçe dubleksli mevcut proje, temiz havası, sakinliği, ormana yakın konumuyla ilgi çekiyor. 2017 yılında tamamlanacak Gayrettepe-Kemerburgaz-Göktürk metro duraklarından birinin de buraya yapılması ile ulaşımın daha rahat hale gelmesi bekleniyor.

BUTİK PROJELER
Kemerburgaz'ın yıllardır İstanbullular için kent merkezinin kaosundan bir kaçış olarak görülen, orman içinde ama şehre çok yakın bir yerleşim bölgesi olduğunu belirten Gün İnşaat Genel Müdürü Yüksel Günver, "Biz 2006 yılından beri yaptığımız tüm Kemerburgaz ve Göktürk projelerinde ölçek açısından butik bir yaklaşımı benimsedik. Daire adetlerinin 3060 arasında değiştiği projelerde, büyük sitelerde birbirine yabancı kalan yaşayanların, kalabalık içinde deneyimledikleri yalnızlık, kopukluk gibi olumsuz duygularına alternatif bir yaşam modeli sunduk" dedi. Proje Mimarı Dr. Suzan Sanlı Esin de, 5 bin 100 metrekarelik proje alanının yüzde Gün İnşaat 22 yılda yaklaşık 120 bin metrekare inşaat alanı olan 800 den fazla konut, 70 bin metrekare inşaat alanı olan üniversite kampusu, 5 bin metrekarelik iş merkezi inşaatı ile 5 bin metrekare kapalı alanı olan fabrika inşaatına imza atta. Yüksel Günver 30'unu kaplayan 3 katlı 8 blok ile düşük yoğunlukta bir yapılaşmaya dikkat çekerken, konut bloklarında göze çarpan iki unsurun ahşap kaplama ve cumbalar olduğunu dile getirdi.

8 BLOK YER ALACAK
Projenin lansman fiyatları 390 bin dolar ile 700 bin dolar ve arasında değişiyor. Lansmana özel yüzde 10 indirimle satışa çıkan Kemerville projesi, Garanti Bankası ile yapılan anlaşma ile yüzde 25 peşin, kalan 5-10 yıl vadeli olmak üzere farklı ödeme seçenekleri sunuluyor. Kemerville projesi 5 dönüm arazi üzerinde, 8 bloktan oluşuyor. Belgrad Orma'na yakınlığıyla ilgi gören proje, şehir merkezine ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 20 dk, Atatürk Havalimam'na 40 dk, 3. Havalimam'na 15 dk, Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yoluna 10 dk mesafede yer alıyor. Projenin sosyal donatı alanları arasında 20 metre açık yüzme havuzu, her daireye 2 araçlık otopark alanı, sosyal merkez, yürüyüş parkuru, fitness center, sauna ve yeşil alanlar mevcut.

Hürriyet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181