Hane'm Güneşli'de 400 bin'den başlayan lansman fiyatları
Firma: Huma Yapı - Mar Tur
Proje:
Hane'm Güneşli

İstanbul Güneşli’de Huma Yapı ve Mar Tur tarafından inşa edilen Hane’m Güneşli projesinde 2+1 daireler 400 bin TL'den, 3+1 daireler ise 550 bin TL'den başlayan lansman fiyatlarıyla satışa sunuluyor.

Tek bloktan oluşan projede 2+1 ve 3+1 daire seçeneği ile toplam 44 daire bulunmakta. Geniş balkonlu tasarlanan projede kapalı yüzme havuzu, kadınlar ve erkekler için ayrı fitness salonu, buhar odası, sauna, vitamin bar, kapalı ve açık otoparkları yaşam alanları, peyzaj uygulamalrı, çocuklar için kapalı ve açık oyun alanları ve kameriyeler bulunmakta. 

Mayıs 2016'da teslim
Hane’m Güneşli, toplu taşımaya 5 dakika, 212 İstanbul Power Outlet AVM’ye 5 dakika, Atatürk havalimanına 15 dakika,TEM VE E-5 Trafik akslarına 10 dakika mesafede bulunuyor. 7/24 güvenliğin bulunduğu projede teslimlerin Mayıs 2016'da olması planlanıyor.

Hane'm Güneşli İletişim
Web:humayapi.com.tr/
Telefon: 0212 442 24 00

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181