Hasbahçe Kağıthane konum!
Genyap, Bautim ve Özma ortaklığında hayata geçirilen Hasbahçe Kağıthane konum detaylarını sizler için araştırdık.

Hasbahçe Kağıthane konum görseli için tıklayınız.

İstanbul Kağıthane'de konumlandırılan Hasbahçe Kağıthane lokasyon olarak Hasbahçe Mesire Alanı'nın üzerinde yer alıyor. Proje Taksim-Maslak metro hattına 3 dakika yürüme mesafesinde yer alıyor.

Hasbahçe Kağıthane harita ve Hasbahçe Kağıthane lokasyon görseli;

1800 metrekare arsa üzerinde inşa edilen Hasbahçe Kağıthane projesinde ortak sosyal kullanım alanları, kapalı otopark, spor salonu, sauna, çocuk oyun parkı ve açık hava dinlenme köşeleri bulunuyor. 16 bin metrekare inşaat alanına sahip olan proje​ 3 firma ortaklığında hayata geçiriliyor.

500 metrekaresi peyzaj alanlarına ayrılan projenin tamamı 2+1 ve 3+1 çatı dubleksi dairelerden oluşuyor. 120 daireden oluşan Hasbahçe Kağıthane projesi İstanbul Kağıthane'de yükselecek. 2 blok olarak tasarlanan projede 2+1 daireler net 67 brüt 105 metrekare ve 3+1 daireler net 120-140 brüt 184-215 metrekare olarak tasarlanıyor.

Hasbahçe Kağıthane konum detaylarını sizler için derledik. Hasbahçe Kağıthane nasıl gidilir ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hasbahçe Kağıthane teslim tarihi? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181