Hava Kent projesinde bir üye en fazla 2 daire satın alabilecek!
Hesaplı konut üretmenin yöntemlerinden bir tanesi olarak kooperatif sistemi öne çıkıyor. Yeni dönemde kimi yasal düzenlemelerle sağlıklı bir yapıya kavuşturulan sistem üzerinden ilerleyen oluşumlar var. Bunlardan bir tanesi Üçüncü Havalimanı güzergahındaçalışma yürütüyor. Havalimanına en yakın mesafede (3 kilometre uzaklıkta) proje geliştiren 'Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi' bünyesindeki 300'ün üzerindeki üyelere yeni halkalar eklemeyi planlıyor. Başta sadece havalimanı çalışanlarını hedef alarak 600 konutluk proje için çalışma başlatan Hava Kent Kooperatif Başkanı Erkut Çavuş, "Artan talep üzerine 4 bin konutluk proje üretmeye karar verdik. Çünkü daha çok kişinin ev sahibi olmasını istiyoruz. Aylık taksitlerimiz bin TL civarında. Bir üye en fazla iki adet konut alabilecek" diye konuştu.

"Sıkı denetim var"
Ucuz ev için tek çözümün kooperatif olduğuna dikkat çeken Erkut Çavuş şöyle dedi: "Kanunlar değişti. Kooperatifler Çevre Bakanlığı'na bağlanarak sıkı denetim altına alındı. Üyeler de güvence altında. Her işlem ve ödeme anlık takip ediliyor" dedi.

Posta Ek Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181