Hep İstanbul'da yılın son kampanyası!
Tekfen Gayrimenkul, HEP İstanbul’da ev sahibi olmak isteyenler için 2017’ye sayılı günler kala özel fırsatlar sunuyor. Yılın son fırsatı ile Ocak 2017’de hayatın başlayacağı HEP İstanbul’dan Tekfen güvencesi ve kalitesiyle ev sahibi olmak isteyenler, 31 Aralık 2016 tarihine kadar yüzde 4 peşin ödeme fırsatından yararlanabiliyor. Taksitin ve faizin olmadığı kampanyada, HEP İstanbullular kalan tutarı evlerinde otururken 3 yıl boyunca yılda bir ödemeyle yapabilecek.

Tekfen Gayrimenkul Satış, Pazarlama ve İş Geliştirme Koordinatörü Emre Ülger, “HEP İstanbul’da hayatın başlamasına sayılı günler kalmasının heyecan ve mutluluğunu yaşadığımız bu günlerde HEP İstanbullu olmak isteyenleri 2016 yılının son fırsatı ile buluşturuyoruz. HEP İstanbullular uygun ödeme koşullarından yararlanırken yeni yılı evlerinde karşılayabilecek. Ocak 2017’de hayatın başladığı projemizde HEP İstanbullular, yalnızca yüzde 4 peşinat ödeyerek yılın son fırsatından faydalanabilecek.

Yüzde 4 peşinat ödeyenler kalan tutarı evlerinde otururken, 3 yıl boyunca yılda bir kez olmak üzere 3 eşit ödemeyle yapabilecekler. Tekfen bünyesinde sunulan bu ödeme planında faiz olmayacak. Ödemelerini daha erken tarihte ödemek isteyenlere indirim fırsatı da sunulacak. Yeni yılı hayatının evinde karşılamak isteyenleri 31 Aralık’a kadar bekliyoruz.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181