HEP İstanbul’dan çocuklara özel “Hansel&Gretel” etkinlikleri!
Tekfen Emlak Geliştirme tarafından Avcılar, Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinin kesişiminde, bölgenin en iyi lokasyonunda hayata geçirilen HEP İstanbul “Hayatımın Evi Projesi” sömestr tatiline giren çocukları “Hansel&Gretel”in büyülü dünyasına davet ediyor. Okulların yarıyıl tatiline girdiği 25 Ocak - 7 Şubat tarihleri arasında, “Hansel&Gretel” konseptli oyun evi ve çocuk atölyeleri ile sürpriz etkinlikler hazırlayan HEP İstanbul, 4-14 yaş grubundaki çocuklara eğlenceli bir yarıyıl tatili yaşatacak.

HEP İstanbul, tüm çocuklu aileleri 25 Ocak - 7 Şubat tarihlerinde projenin satış ofisine davet ediyor.

Çocuklar atölyeler ile eğlenecek
25 Ocak - 7 Şubat tarihleri arasında her gün 13.00’den 17.00’ye kadar HEP İstanbul satış ofisinde gerçekleşecek etkinliklerde çocuklar çeşitli atölyelerle eğlenerek öğrenecek; Hansel&Gretel oyun evinde top havuzu, trambolin gibi birçok aktivite ile eğlencenin tadını doyasıya çıkaracak. Pedagojik formasyonlu iki personel de çocuklara eşlik edecek.

Aile yaşamı ve çocuklar, projenin merkezinde
Aile hayatına uygun geniş sosyal alanları, zengin peyzajı ile bölgedeki diğer projelerden ayrılan HEP İstanbul, çocuklar için sunduğu ayrıcalıklarla da dikkat çekiyor. Çocuklar için her yaş grubuna uygun geniş oyun alanlarının tasarlandığı projede, güvenlik her aşamada ön planda tutuluyor. Özel kameralar ile izlenebilen çocuk oyun alanları, çocuklarını her an görebilecek aileleri güvende hissettiriyor. Farklı yaş gruplarındaki çocuklar için tasarlanmış 1500 m2’ye yakın açık çocuk oyun alanları, 3 km uzunluğundaki yürüyüş ve bisiklet parkurları, açık-kapalı yüzme havuzları, spor ve aktivite alanları ile özellikle ailelere keyifli bir hayat sunuyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181