Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesinde teslimler öne çekildi!
Huzurlu İnşaat, Anadolu'da ve İstanbul'da devam eden 5 şantiyede yatırımlarına devam ederken bir yandan da yeni projeler için kolları sıvadı. İstanbul Beylikdüzü'nde geliştirdiği 500 konut ve 27 ticari üniteden oluşan Huzurlu Marmara projesinde son aşamaya gelen ve konut teslimine hazırlanan şirket, Huzurlu Marmara Güneşli ve Bostancı projesinde de inşa çalışmalarını hızlandırdı. Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, "Aile öncelikli projeler geliştiriyoruz. "Huzurlu" markamıza güvenen ve ilgi duyan yatırımcılara teşekkür ediyoruz. Yatırımcılar farklı lokasyonlarda yeni projelerimizin olup olmadığını soruyor, inşallah yakın zamanda Kentsel dönüşüm odaklı yeni yatırım hamlelerimizi başlatacağız" dedi.

TESLİMİ ÖNE ÇEKTİ
Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesinde erken teslim geleneğini sürdüreceklerini belirten Bıyıklı, Ekim 2018'de planlanan projede teslimleri erkene çektiklerini, evleri yeni yılın ilk çeyreğinde hak sahiplerine teslim edeceklerini aktardı.

Yeni Şafak Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181